dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
KL og Dansk Erhverv: National task force skal bringe Danmark i front med AI
Tiden er kommet til at tage næste skridt og bruge AI til at løfte fremtidens velfærd i en tid, hvor manglen på arbejdskraft vokser, og ressourcerne er begrænsede, mener KL og Dansk Erhverv.
Foto: Kommunernes Landsforening

KL og Dansk Erhverv: National task force skal bringe Danmark i front med AI

- Vi er sikre på, at kunstig intelligens er en del af svaret på de store udfordringer med mangel på arbejdskraft og begrænsede ressourcer i den offentlige sektor, siger Peter Rahbæk Juel (S).

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK AIs artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.

Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK AIs artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK AI.

Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra det pågældende medie.